8 Şubat 2009 Pazar

rrr

KAŞARLI KARİDES GÜVEÇ;
500 GR KARİDES
2 ADET SİVRİBİBER
2 ADET DOMATES
2 ADET KIRMIZI BİBER
3-4 DİŞ SARMISAK
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
100 GR KAŞAR PEYNİRİ
YAPILIŞI;
ÖNCE TEREYAĞI ERİTİP İÇİNE DOĞRANMIŞ SARMISAK VE BİBERİ ATIP KAVURUN.ÜZERİNE DOĞRANMIŞ DOMATESLERİ ATIP KARIŞTIRIN.5 DAKİKA SONRA KARİDESLERİ,TUZU VE KARABİBERİ İLAVE EDİP 1 ÇAY BARDAĞI SU İLE OCAKTA 20 DK PİŞİRİN. ISIYA DAYANIKLI KABIN İÇİNE DÖKÜP ÜZERİNE BOLCA KAŞAR RENDE YA DA DİLİM OLARAK SERPİN.SADECE FIRININ IZGARASINDA ÜZERİNİ KIZARTIN.

Hiç yorum yok: